TIP: Samenspeelzijn op zondag 24 januari

Samenspeelzijn foto2Zondag 24 januari van 15.45 – 19.00 is er in Frieschepalen in het schoolgebouwtje waar Raoul en Iris wonen weer een samenzijn.

Als zaterdag de dag van het bezoeken van evenementen is, dan is zondag de dag dat je met intimi fijn verpoost. Neem je naasten gerust mee!

De inloop is vanaf 15.45 en om 16.00 starten we. Als je later komt dan kun je 86Raoul contacten om te weten waar we zijn mochten we niet in het gebouw zijn. (omdat we bijvoorbeeld een wandeling maken met elkaar).
De ingrediënten liggen van tevoren niet vast maar de volgende onderdelen zijn wel waarschijnlijk: handenknoop, touwenknoop, balfolk, contactimprovisatie/biodanza-achtig, dans/swingen, muziek maken, kunstwerk. Als je zelf iets weet wat in een kwartiertje leuk is om met elkaar te
doen, opper het!

Wat voedsel betreft hebben we deze keer bedacht dat iedereen eigen eten en drinken meeneemt. En dat met elkaar delen is prima. Er is bij ons wel thee en koffie.

Rond 14.30-15.00 rijdt Raoul met de camper vanuit Groningen naar Frieschepalen en je kunt mee, iets na 19.00 rijden we weer naar Groningen. Mocht je zelf plaats hebben voor meerijders stuur dan een mail voor donderdag.

Als je van plan bent te komen dan graag een mail zodat we een indicatie hebben van hoeveel er zullen samenzijn.

liefdevolle groet
Raoul en Iris