TIP: co-creatie "De hartslag van Moeder Aarde", zondag 18 oktober

hartslag van moeder aarde

De herfst nadert…
Het is een tijd om stil te staan bij Moeder Aarde en wat zij ons geeft…
Om haar kloppend hart te voelen…
En de warmte van haar vuur…

 

Beste Lets-deelnemers,

LETS-deelnemrs 13 en 44 nodigen jullie met vreugde uit voor een co-creatie middagen avond rond het thema “De hartslag van Moeder Aarde”.
Dit is op zondag 18 oktober, aan de Sannige Wyk 1, 9222 LE in Drachtstercompagnie in een echte tipi!
Co-creatie betekent dat iedereen iets kan doen vanuit zijn eigen talenten en kwaliteiten en dat we als groep ter plekke iets laten ontstaan. Zo ontstaat er een sfeer waarin we vanuit gelijkwaardigheid-, liefde- en verbondenheid samen zijn.

De middag- en avond zijn als volgt ingedeeld:

 • Van 13:30 – 15:00 gaan we met de mensen die dit leuk vinden de tipi en de plek eromheen inrichten, thee zetten en een kampvuur maken. Je ideeen zijn welkom evenals je eigen materialen, zoals kleden, kussens enz..
 • Gaby en Lilian openen de middag met van 15:00 – 16:00 de workshop “Intuitief boetseren”.
  We verwelkomen je met een kopje verwarmende, kruidige herfstthee. En Gaby vertelt een verhaal over Moeder Aarde en de seizoenen… Vervolgens zal Lilian zorgen voor een ontspannen sfeer door te trommelen en te zingen.
  Naar aanleiding hiervan gaan we boetseren zonder vooropgezet plan. Zo ontstaat er spontaan een vorm, welke je kunt gaan uitwerken. Hierna wisselen we onze ervaringen uit.
 • Van 16:00 – 19:00 hebben we een gezamenlijke co-creatie-eetavond rondom het vuur om de gaven van Moeder Aarde te delen.
  We bereiden ons eten rondom- en in het vuur. En het is de bedoeling dat je hiervoor zelf eten en drinken meeneemt en hiermee een gerecht klaarmaakt. Het is fijn als je zorgt voor een portie die in ieder geval groot genoeg is voor jezelf en het liefst nog wat groter, zodat er overvloed is voor iedereen. En zou je ook je eigen bord, beker en bestek willen meenemen?
  Voorbeelden van gerechten zijn: gepofte aardappelen, groente of appels (in aluminiumfolie in het vuur), geroosterde marsmallows of vlees, een salade van bijvoorbeeld eetbare, wilde planten, enz..
  Tijdens het eten ben je van harte welkom om iets in te brengen vanuit jouw kwaliteiten: een stoelmassage, een gedicht of verhaal, een lied, muziek maken, enz.
  Tot slot zullen we met inbreng van jullie wensen de avond gezamenlijk afsluiten .

Voor meer informatie kun je mailen naar Lilian: lilian.kreuijer@hotmail.com of bellen met 051-549 641. Aanmelden kan tot en met 17 oktober. Bij je aanmelding kan je doorgeven of je iets zou willen doen, zoals inrichten, kampvuur maken, thee zetten, iets inbrengen tijdens de maaltijd, opruimen of nog iets anders wat jij leuk zou vinden. Ook kan je aangeven voor eten en drinken je wilt meenemen. Ter plekke spontaan nog iets inbrengen behoort ook tot de mogelijkheden!

Vervoer: je kunt met ons mee carpoolen.

Als onkostenvergoeding vragen we ���5,- per persoon voor de huur van de tipi, brandhout e.d. en dan nog 20 peijes voor onze voorbereidingsuren e.d..

We ontmoeten je graag op 18 oktober!
LETS-deelnemers 13 en 44