Ervaringen

Sjoerd

Ik heb, samen met Jacob, een schutting gemaakt om de tuin van een van onze deelnemers. Bij een andere deelnemer heb ik een boom gesnoeid die helemaal tegen een schuurtje aan leunde.
Ik vond dit leuke klussen om te doen. Van de punten die ik hiermee heb verdiend nam ik onder andere deel aan een workshop intuïtief schilderen. Dat was mijn eerste ervaring met schilderen vanuit mezelf. Ik vond dit zeer de moeite waard!

Astrid

Ik heb een broek en rokken korter laten maken door iemand binnen onze LETS-ruilkring. Ook heb ik een opbergbox laten schilderen en mijn dakgoot laten schoonmaken. En ik heb een vriendin van mij een massagebon gegeven die ze kan inleveren bij iemand uit onze ruilkring die heel goed kan masseren.
Ik heb punten (peijes) verdiend door kleding en speelgoed te verkopen en door iemand met mijn auto ergens heen te brengen. Ook verdiende ik peijes door een van de deelnemers die pianoles krijgt, maar zelf geen piano heeft, op mijn piano thuis te laten oefenen.

Renske

Ik verdien peijes onder andere met het rondbrengen van de nieuwsbrieven. Met deze peijes heb ik een cursus van 10 yogalessen gevolgd. Dit was heel goed voor mij: ik merkte dat ik af en toe wat hyperventileerde en dat is nu helemaal over!

PS  Bovenstaande handel heeft plaatsgevonden binnen LETS-Drachten, de namen zijn echter gefingeerd.